Fuck man

Åh va jobbigt, måste antagligen hitta en ny praktikplats på två veckor - och jag ska va där i 5 veckor. Så det blir väl inte det lättaste, men vi får se.

Jag tävlar

Jag är med i tävligen som Little Dessert har, man kan vinna muffinsformar och lite annat för bakning. Va med du med?


Morgon hälsning

Tänkte bara skriva en snabb morgonhälsning åt er, ska strax åka väg till bageriet och baka. Men ha det bra så får ni kanske ett inlägg senare idag.


God Morgon!

Mumms!

När jag är sjuk (som jag är nu) så älskar jag att äta onyttigt (ja jag vet att jag alltid älskar det men extra mycket nu!) Denna gången fick det bli :


Skolkort!

Jag säger bara USCH!
Skolkoret blev åt helvete, hahah men aja. Men dom hade typ ändrat så att på det enskilda kortet så va det inte bara ansiktet som va med utan till knäna typ. Kan väl va kul att testa nått annat.. Men vi får väl se hur bilderna blev när jag får dom..

Träffa Pontus!

Idag när jag gick upp kände jag direkt av någon konstig anledning att jag skulle va duktig och hjälpa till att städa här hemma. Så jag åt först frukost och tog sen disken.

Sen så har mamma tjatat på mig i typ 2 veckor att jag måste ta hand om datarummet för det ser ut som en bomb har slagit ner där, så ja, det va bara att sätta igång.
Sist men inte minst har jag städat mitt rum och hängt in all tvätt i garderoben (-ja det va då fan inte lite tvätt!)

Tänkte även ta att berätta att Pontus kommer idag! Wiiiiiiiie, har inte träffat honom på två jävla veckor!


Pontus jag och min brorsa.


Tuta som fan - Kul?

Förut gick jag en sväng med Ellinor, vi hade enhel del kul grejer att berätta för varann men när vi väl går där så kommer det en moppe med 2 tjejer på. Och vi tänkte lixom aha, en vanlig moppe, men nä! Tom tutar på oss som jävla idioter och åker tillbaka och tutar på oss igen och så fortsätter det så 4 gånger tills vi skrek att dom va helt jävla cp typ.

Hur kul kan man ha?

Paaartyyy!

Nu är jag hemma efter en sjukt kul kväll/natt igår. Tack Amanda för vi fick komma! Det va awesoooome! :D

Bloggtrafik

Vill du ha mer läsare till din blogg? Jo då vet jag hur du ska göra, klicka på den HÄR.

Här är bloggtrafiks egna förklaring om hur sidan fungerar:

Vi kör med något som kallas 3:2 ratio. När du kollar på en hemsida från en av våra medlemmar, så får du 2 poäng, när du har 3 poäng så kommer din hemsida visas för en av våra medlemmar.

Och ja, jag kan säga att statistiken höjs som in i fan! Det har den gjort för mig! Testa, du får iallfall inte mindre läsare, det är en sak som är säker!


Tänkte bara visa er hur jag äter glass..

Ja, gillar man strössel, kolakulor, chokladsås och kola sås.. Ja då tar man alltihop!


Todays lookIkväll: Fest hos Amanda


Ny design på ingång

Nu tänkte jag sätta mig och försöka göra mig en ny header, jag är inte speciellt bra på det? Så är någon annan det som har lust att hjälpa mig så får ni gäääärna göra det!

Skriv bara en kommentar :)

En gratis resa hem

Konversation mellan min bror och hans kompis som kommer från Kosovo.

Kompisen: Vet du en sak?
Min bror: Vadå?
Kompisen: Om jag hade haft chansen att rösta så hade jag röstat på Sverige demokraterna
Min bror: Jaså? Varför det?
Kompisen: Men hallå.. det är ju perfekt då får jag ju en gratis resa hem!
Min bror: ...

Hmm?

Jag trodde att jag var smart när jag flyttade ner min dator till mitt rum, men njaaa... det laggar ju hur mycket som helst.. Men ska väl snart fixas hoppas jag verkligen annars får jag väl ta upp datorn igen men det är ju värsta soft att ha datorn på sitt rum... Aja, huvudsaken är att facebook och msn funkar!

Kungarna av Tylösand

Ingen har väl missat det nya programmet Kungarna av Tylösand? Jag satt och kollade på det förut och kan bara säga hur fan vågar man ens?

Men min fråga är hur kommer dom kunna få jobb sen? Alla kommer ju veta vilka dom är, okej kanske inte alla men jävligt många iallafall.. Det lär ju inte bli lätt men vafan? För oss tittare är det ju as kul att se på när folk gör bort sig och blir hatade av alla.

Serien är iallafall helt sjuk, men alla lär väl ändå se på den och snacka om den, eller?
Serien ser ni kl på onsdagar 22.00 i 5:an
Eller på kanal5 hemsidan


Egoboost

När jag var i Trukiet passade jag på att läsa Blondinbellas bok - Egoboost.

Har bara en sak att säga, tycker alla tjejer borde läsa den. Man känner igen sig i en hel del kapitel, och det är massa bra tips.

Boken handlar ju om allt från bullemi/anorexi till att ha pojkvän, bråka med föräldrar. Ja ni vet allt som en ungdomstjej kan råka ut för.


Turkiet 2010

... Har varit hur härligt som helst, har ju dock inte kunnat bloggat eftersom jag inte har haft tillgång till internet men nu får ni er en uppdatering iallafall.

Kan börja med att berätta att det har nästan varit för varmt, 40 grader i skuggan - varje dag. I slutet av veckan tröttnade man faktiskt lite på värmen (hur man nu kan göra det? men det gjorde vi).
Hotellet har vi varit på en gång innan och det är jättebra verkligen, speciellt pool området, Stranden som ligger ca 200 meter från hotellet är också hur fin som helst (och vem gillar inte att ligga på en luftmadrass och åka runt på stora vågor? Jag älskar det!)

Vi har ätit gott nästan varje dag och köpt oss massa fina nya kläder och prutat hur mycket som helst har vi gjort med, jag gillart!

Men nog om det, här kommer lite dåliga mobilkamera bilder, bilder från vanliga kameran kommer!


Väntan på Landvetter.


Jag väntar på att väskorna ska komma.


Min stekare till bror väntar också på väskorna.
En del av poolen


Mamma och Pappa


Våran ''roliga'' utsikt från hotellrummet - en fotbollsplan...


Mat på våran favorit resturang som vi kallar Grottan.


Tack för en sjukt mysig vecka, Vi ses nog igen!


Lindas Tävling

Jag är med och tävlar om en goodiebag från Lindas sminkblogg.


RSS 2.0