Film tips - Percy Jackson

 


Ska jag vara helt ärlig så tänkte jag innan jag såg denna filmen att men orka se den Harry Potter wannabe filmen, och visst lite påminnande om Harry Potter va den, men på något sett gillade jag den.

 

Det handlar om Percy Jackson en vanlig kille som går i skolan, men dock så har han dyslexi och ADHD. Men hela hans liv förändras då hans lärare en dag förvandlas till ett monster och attackerar honom för att ha tagit Zeus åskvigg.

När allt kommer omkring så visar det sig att Percy är son till den store grekiska guden Poseidon, alltså är han en halvgud.

Percy förs till ett träningsläger för halvgudar och andra halvblod. Där han tränar upp sig och inser att han måste leta rätt på den personen som har tagit åskviggen och lämna den tillbaka till Zeus, innan gudarna kommer att starta krig mellan varandra.

 


Nu tänker ni säkert såhär, men guuud va fan är det där för en jävla film? EN FILM OM GUDAR? ja det är en film om gudar, den är lite som clash of the titans (som också är en bra film!) Dom har lite samma stuk fast denna Percy Jackson är riktad mot en yngre åldersgrupp. Men tro mig nu och gillar ni lite Harry Potter, och magi/gudar filmer så SE DENNA!

 

Håll koll för snart kommer mer Film tips!


Noooooooorge!

Nu har jag varit med Pontus varje dag (typ) sen lördag. Har vart grymt bra!
Igår så badade vi i sikhall (där Pontus bor) med min familj va mycket mysigt, men dock kallt.


Imorgon åker jag, pappa och min lillebror till Ellinors släkt i Norge, Ellinor och hennes familj är redan där nu. Men så ni vet så räkna inte med för grym uppdatering..

Just det, nu hoppas jag också att Jossan, Amanda och Amanda får det grymt kul på Peace and love!


Have fun!


Jag tävlar

 

Länk till tävlingen


Intressant fakta?

Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten

Fjärilar smakar med fötterna

En grisorgasm vara i 30 minuter

Man nyser i en hastighet av 160km/timmen.

Om man kunde köra bil till solen med en konstant fart av 100 km/h skulle det ta 176 år att komma ända fram - utan vilopauser.

Amerikanska barn har vid 13 års ålder sett i genomsnitt 8 000 mord på TV

Sist men inte minst

Även snygga brudar skiter.


Trevlig midsommar allihopa :)

mms_img37228 (MMS)

Trevlig midsommar allihopa :)


Midsommar

Glad Midsommar allihopa!

Ska ni göra nått kul idag?
Själv vet jag inte rktigt hur det blir än, Ska jag, Michelle och Ellinor äta hemma eller äta hos Gordon? Det lutar att äta hemma men jag vet inte än.. Kanske inte alls blir så.
Äh, det löser sig. Orkar inte tänka så mycket ...

... Det blir som det blir helt enkelt




Kubb

Är inte kubb ett riktigt klassiskt sommarspel så vet inte jag alltså. Jag mamma och min bror spelade det idag, och kan säga att min bror ägde mig och mamma. Men vafan, kul hade vi, min brorsa är alltid så mallig när han får ner en kubb så går han där och ser skit nöjd ut, haha!


Midsommar?

Tjena Fooolket!

Jo på tal om imorgon, ska troligen iväg med Amanda, Forsen och Michelle (och kanske Ellinor) men vet inte om hon kan hänga med eftersom vi kanske bara får va 4? Men aja, det löser sig i värsta fall får jag väll va hemma med Ellinor och Michelle känner mig dum om inte båda kan åka med..

Men en sak som är säker är att jag ska va hemma i morgon på dagen och äta sill och potatis, det är en klassiker även om jag inte tycker om sill!

Nu ska jag sätta mig ute en stund även om det inte är speciellt bra väder. När kommer sommaren på riktigt?

Det här är sommar!


Bacon?

Satt nyss och kollade runt lite på olika sidor på internet och hittade detta, prylar inspererade av Bacon?


Plånbok

 

Plåster

 

Men varför inte egentligen, rätt coolt ändå, men inget jag själv går och köper tror jag, speciellt inte en plånbok som ser ut som bacon, där går kanske gränsen, men plåster som ser ut som bacon är ju bara kul.. tycker iallafall jag!

 

Källa och mer baconprylar

 

 


Hallongrottor

Nyss stod jag i köket och bakade hallongrottor. Blev så sjukt sugen på någon små kaka så det fick det bli. Och jäklar så goda dom blev!


Var på jobbet klockan 08.30 för att jag ve...

mms_img42080 (MMS)

Var på jobbet klockan 08.30 för att jag verkligen trodde att jag började då men nej 09.15 börjar jag, så det är ju bara att sitta och vänta, men tiden har gått ganska fort ändå.


Min nya mobil

... ÄR SÖT!

Och jag är helt kär i den, fasen va nöjd jag är, blev inte den jag hade tänk, för den hade dom inte inne, och nu har jag kommer fortsätta ha telia, grymt är det!

x10 mini pearl white tror jag den hette!

 

Den är vit på baksidan


Nu ska jag sola ikapp Pontus!

Det kommer troligen inte gå så bra för Pontus är nästan svart.. okej kanske inte men brun som fan är han iallfall och sommaren har bara börjat, men vem gillar inte solbrända killar med magmuskler och när det är ens pojkvän? he he ...


Bröllop

Tjenaaa folkeeet!

Då va den stora dagen här för kronprinsessan och Daniel. Själv tycker jag att dom är så sjukt överskattade och förstår inte varför det ska va så jäkla stort, visst hon gifter sig då fattar jag väll att det är stort för Sverige eftersom det inte har hänt speciellt mycket innom kungafamiljen på sjukt länge, men det är iaf  överskattat och vet att många håller med!


Is it?

Detta läste jag om någon annan stans, men iallafall skit i det. Testa att skriva is it på google och se vad som kommer upp orkar ni inte göra det så visar jag en bild för att jag är så snäll!

Alltså WTF?


till 6 eller 8?

Jag vet inte riktigt hur jag har lycktats men alltså jag ska jobba idag och i mitt rum har ja skrivit att jag ska jobba 12 till 8 och uppe har jag skrivit att jag ska jobba till klockan 6... jag hoppas verkligen att det är till klockan 6 jag jobbar men tror faktiskt inte det. Aja vi får se när jag kommer till jobbet.

Have a nice day




 

Här har ni en bra låt så länge,

Mustasch - Black City


18

Just nu känns det som om alla fyller 18, och jag hatar det. Jag vill också fylla år, men det är ett halvårkvar. Tycker inte ni också att tillexmempel på krogen att man skulle få komma in det året man fyller och inte det datumet. Jag tycker att det är dåligt! Tänk på oss stackare som får sitta och vänta och vänta. Men hemmafester och sånt är jävligt najs det med faktiskt.


Det va min synpunkt denna dag.

Sjuk?

Jobbet idag va hur segt som helst gick bara och tänkte på hur mycket jag saknade och ville va med Pontus, imorgon är det med jobb och på fredag med, jag orkar inte. Men pengar gillas!

Just det!
Jag börjar känna mig febrig, jag brukar nästan aldrig vara sjuk, men nu var det ett bra tag sen! Säg inte att det är dags att vara sjuk nu? Jag orkar inte...

Förlåt för tråkiga inlägg utan bilder, jag ska bättra mig

Jobb.....

Jobb 12-18 idag,
så kan alltså inte träffa Pontus eller någonting,

Jag dör


Hejdå

Landbadet

Idag blir det landbadet med några kompisar, ska bli riktigt najs faktiskt! Pontus är där emot tråkit som inte vill med... Men aja, han får väll följa med någon annan dag då...

Uppdaterar troligen senare, beror på när jag åker !



Förra gången på Landbadet


Bilder från Fredags!

 


Torsdag & Fredag

Kl 10 idag så vaknade jag av att någon idiot ringde, det va jobbet, först blev jag bara sur eftersom dom väckt mig men genast mycket gladare när man tänker på alla pengar jag kommer att få, så på torsdag och fredag är det jobb. Även den 23:e. Detta blir bra!

Helg (bilder kommer)

MIn helg har vart helt grymt bra! Började i fredags då vi va på fest i Uddevalla hos en kille vid namn Totte. Vi kännde honom inte ens men det gjorde inte honom nått, sånt gillas! Men det blev mycket dans och mycket skoj, som sagt bilder kommer.

På lördagen sen mådde jag inte speciellt bra men det hindrade inte mig från att åka och se bio med älsklingen + hans tre andra kompisar. Filmen vi såg var A-team, helt okej för att vara en action film som jag vanligtvis inte tycker om.

Resten av helgen spenderades hos Pontus, behöver jag säga mer än att det va lika underbart som vanligt, även om det inte finns så mycket att göra nu när det är dåligt väder, men massa mys blev det, och det gillar jag.

Jag älskar dig Älskling!


Sommarloooov

Nu har vi så jävla mycket sommarlov, och det känns grymt bra! Ikväll blir det troligen att åka till Uddevalla och festa, men vi får se vad som händer!

Än en gång, fan va skönt med lov!

Killen vid bussen

<Jag går av bussen>
Någon- Ey ursäkta?
<Jag går som att inget har hänt>
Någon- Ursäkta?
Jag- Va?
Han- Ja, du vet säkert detta stället bättre än mig, vart finns det någon trafik skola och vart tar man bussen tillbaka till Uddevalla?
Jag-Alltså jag vet inte vart någon trafikskola är men om det är nått sånt där trafik grej så är det på andra sidan vägen, och bussen går du på där sen *Peka*
Han- Aha okej, ska du åt samma håll är det okej att vi tar sällskap isåfall ?
Jag- Ah visst !

Alltid lika trevligt att kunna hjälpa någon, Dagens goda gärning!

Göteborg

Kom nyss hem ifrån en lyckad dag i göteborg hittade en hel del grejer faktiskt så nu får jag leva fattigt ett tag, men vafan det har ingen dött av. Lägger upp bilder på grejerna jag har köpt sen!

Denna mobilen SKA jag ha!

Var och kollade på ny mobil förut men det visade sig att om jag ska ha den mobilen jag vill ha så måste jag byta till Tele2 och det betyder nytt nummer, och om jag vill ha den innan 27 juni så måste jag betala extra avgift till Telia i 3 månader, men aja ska höra med pappa imorgon hur vi ska göra.

Blev helt kär i denna telefonen, JAG SKA HA DEN!


Imorgon blir det göteborg!

Jäklar va trött jag är, städningen tog död på mig i skolan och vi som trodde att 1:orna hade gjort det mesta av jobbet, ha vilket skämt, dom måste ha stått och sovit hela dagen för dom hade nästan inte gjort någonting jo dom hade tagit frysen och kylen... Bra 1:or en applåd till er... Ni suger..

Imorgon så ska jag, Emelie, Forsen och kanske Amanda till göteborg har tänk att köpa nya bhar med matchande trosor, silvriga lackleggins och ev shorts. Men vi får se hur det blir. Med vad jag hittar.

Ikväll blir det Body Jam med Ellinor.

Och nu är det 3 dagar till Sommarlov!
Och jag längtar som fan,

Jag och Pontus i Fredags, fan va mys det va och det kommer bli en hel del mysiga kvällar med dom bästa i sommar!




Städning i skolan, fy fan va tråkigt det ä...

dsc00096 (MMS)

Städning i skolan, fy fan va tråkigt det är :o


Just nu

 

 

 

Så jävla sommrig och skön!


Min sista måndag i 2an!

Nu kommer inte jag gå en ända måndag till när jag går i tvåan, jävlar va bra det känns alltså!
Så när jag är i skolan nästa gång då det är måndag så går jag i 3an, dvs student året. Det man längtat efter ända sen man fick reda på vad studenten var!

Nu sk jag kila iväg och träffa Ellinor!


Bilder från Fredags!

Emil, Johan, Amanda, Amanda, Simon, Jessica

 

Älskling <3

 

Mattias och jag

 

Emelie och Emil, SÖTA!

 

Simon och olle

 

Älskar dig !

 

 

Tack för en helt grym kväll Allihop!

Shit Box

Om du är skit nödig och du går i typ skogen eller någonstans där det inte finns toalett vad gör du då? Jo jag skulle ha hållt mig men det finns tydligen dom som ställer upp en shit box och skiter i, skulle ni gjort det? Jo alltså egentligen rätt bra uppfinning, men vem fan vill ha den? hahah

Den kostar 229 kr

och extra bajspåsar finns att köpa till!

 

LÄNK


Student och Fylle vollyboll

Det är vad jag ska ägna (säger man så? Ägna, jaja skit samma ni fattar ändå annars är ni trööööööööga!) min tid åt idag.
Ska alltså först ta bussen till Vänersborg där jag ska möta Ellinor på Torpa skolan ( min gamla skola alltså) och eftersom studentgrejen börjar vid 3 och jag är i vänersborg typ halv 2 så är jag kvar på torpa och kollar på när Ellinor ska spela brännboll, dom har lixom brännbollsdag idag, så det ska bli najs!

Sen när det är dags att gå till studentgrejen då så kommer Pontus och möter upp oss, och så ska väll vi 3 flumma runt där vid alla studenter! Kan ni fatta att det är min tur nästa år eller?

Ikväll då?
Jo då ska jag och hen hel del folk spela vollyboll och dricka, Mmmmm det kommer bli najs!

Pontus sover även hos mig sen så räkna med dålig uppdatering i helgen!

 

Bilder tagna från google

 

 




Här spenderar jag väldigt mycket tid!

I min pappas hängmatta på ställning, hahah


Student

Idag tar Uddevalla folket studenten, vill med! Allt verkar så kul, men fan va torra dom har vart vi ska fan va helt galna på student veckan, dom har inte gjort nått, det ska fan va helt cp i matsalen och det ska märkas att dom ska ta studenten, men torra jävlar!

NÄSTA ÅR SKA NI FÅ SE PÅ GREJER!


Men nu skiter vi i studenten och riktar in oss på sommarlovet som snart är här, nästa fredag faktiskt! Och dy fan va jag längtar.

Bild från Norge förra året, jag vill tillbaka!


SÅ NU UPPDATERAR JAG FORSEN!

Idag har vi gjort typ 20 tårtor i skolan, men det gick rätt bra ändå bilder på dom får ni om jag orkar, he he..
Sen efter skolan så åkte jag till jobbet och det var tänkt att jag skulle va där från 15 till 19. men blev att jag gick hem kl 8 istället för det behövdes med hjälp, så nu är jag typ död..

Sådär nu ska jag bara hitta en bild jag ska lägga upp med För det tyckte Forsen va viktigt :)

haha, sökte på tråkig bild på google och då kom denna upp, själv tyckte jag den va rätt kul, men jag har väll torr humor eller nått, även om jag själv tycker att jag har bäst humor!


SNAAAAAAAAART!

Nu är det fanimej inte långt kvar till sommarlov , alltså så jävla naajs!
Och på Torsdag så är det studenten i Uddevalla och på Fredag är det student i Vänersborg men självklart så jobbar jag på Torsdag så kan ju inte följa med till Uddevalla och kolla men jag, Pontus och Ellinor ska iallfall till Vänersborg och kolla lite.

Imorgon i skolan så ska vi göra massa jävla tårtor och pikera (skriva) på dom och det är så sjukt svårt vill inte! Vill bara ut och sola! Måste bli brun! Emelie är fan as brun och vill inte se ut som en vitlök brevid henne, hahah.

Och vi har troligen en grym grej vi ska göra på skolavslutningen med! Underbaaaaaaaaaaaaart!

Just det, klippte mig idag med, Resultatet: (fick ''ta bort'' ansiktet för var osminkad)






Steker på rasten och flätar Forsens hår (a)

dsc05848 (MMS)

Steker på rasten och flätar Forsens hår (a)


RSS 2.0