Student

Nemen Hallå mina 10 läsare!

Idag har vi haft lite studentmössor provning och imorgon ska vi beställa. Jag kan inte fatta att det är sant, jag tar studenten om ett halvår? Nä det finns inte ens i mitt huvud nu. Vi kan inte ha gått på agneberg i 2½ år redan! Det va ju nyss vi kom dit och inte visste ett piss och nu om ett halv år tar vi studenten!?

Två saker vet jag och det första är att studenten lär bli helt awesoome!
Det andra är att när jag väl fattat att skolan är slut kommer jag bli så jävla deprimerad! Jag vill inte börja jobba. Jag vill vara med mina älskade tjejer varje dag! Men den dagen den sorgen?


<3


Shenaj Hälsar!

-HEJ ALLIHOP!

/Shenaj


Skolan

Yes, är nu i skolan och vi börjar 10.40. Okej jag valde själv att åka hit för som ni vet är jag lat och hatar att åka buss, så jag tog chansen att åka med mamma till skolan.

När jag väl kom till omklädningsrummet så va Shenaj där inne. Skönt som fan att slippa va själv.

Fan va tråkigt inlägg nu drar jag.

Hörs när jag kommer hem!


Yoghurt, mjölk?!

Nu när jag sitter och äter frukost så äter jag då, mjölk och yoghurt. Alltså jag har ju inte mjölk och yoghurt i samma tallrik om ni inte fatta det utan mjölk i glas och yoghurt i tallrik.

Men har ni tänkt på en sak, mjölken smakar så sjukt blaskigt eller va man ska säga när man äter yoghurt till? Det lixom bara rinner ner (okej det brukar mjölk göra men) Eftersom mjölk och yoghurt är typ samma grej (eller ?) så känns det cp..

Aja jag är trött och vet inte va jag håller på med

Godmorgon!

Sommar vs Vinter


Gillar nog sommar en aning bättre!


Äckel

Förut när jag, mamma och min bror va på överby och skulle kolla på skor så gick vi även snabbt in på Ica Maxi och köpte mat. Då fick jag syn på en chokladtomte och va tvungen att köpa den för va grymt sugen på choklad.

I bilen hem när jag skulle ta första tuggan av den, fy fan vilken besvikelse, det va den äckligaste chokladtomten jag smakat! Köp den inte!


Jag förstod nu varför den endast kostade 6 kronor.

Jag vet, världens sämsta bild,men ni Gillart ändå!


Nu får det väl änna ge sig.

Såhär ser det ut hemma hos oss..







Mer snö kommer, Vill inte!


Öppet hus suger pung.

Fy fan va det sög på öppet hus alltså. Vi gjorde ingenting eller jo, vi (jag och amanda) gjorde 3 st marsipan rosor och 3 marsipanfigurer som skulle likna treorna som gick ut förra året för dom va där och bossa över oss.

Uuuusch va det sög!

Maten va äcklig också. Konstig kyckling gryta med senor i, ris med grönsaker och ybeeer stark tacopaj. Inget att rekomendera.

Men vi lyckades garva rätt bra ändå.


Amanda och Shenaaaj!


Sötnos!


Saker ''vi'' gjorde. Eller kanske inte..



Tack och hej leverpastej


Öppet hus

Seriöst, ska till skolan på en lördag. Jävla öppet hus, jag orkar inte. Jossan skrev precis att det va halv 10 vi skulle vara där men lat som jag är orkar jag inte ta bussen så åker med pappa så jag är i skolan kl 9.

Alla andra lär väl va bakis idag eftersom dom firade forsen på harrys igår. Äh, det får dom va.

Nu ropar pappa.




Tjaaa..

18 år!

Grattis bästa Jessica på 18 års dagen, hoppas ni får as kul på krogen.
Hatar att jag inte kan hänga med! Men än en gång ha det as kul och det är tillåtet av dig att komma as bakis till skolan i morgon, eller varför inte fortfarande full, de vore nått.. hahaha

Nä men GRAAAAAAAAAAAAATTIS!









Puss och Kraaam! (A)


Jävla snö!

Alltså fy fan va det snöar, ser ju knappt ut. Och nu blir det körlektion 10.30. Men har hört att det inte snöar i uddevalla.. hoppas på det!

Ska ta ett kort på vårat bord som står ute sen så ska ni få se hur mycket snö det är på det, alltså det är säkert typ 40 cm eller nått!

Men nu ska jag bara fixa mig iordning så får pappa köra mit till bussen sen. Vägrar gå i detta vädret!

Vi hörs när jag kommer hem..

Elliiiiiiipelliiipoootttaaaaaan?

Fy fan va jag saknar dig!


Gick as bra på körlektionen

Idag på trafikskolan visade det sig att jag har 9 lektioner till godo! Ligger alltså 9 lektioner före än va jag skulle gjort egentligen. Så jag är skit nöjd.

Terorin med amanda idag va inte direkt as rolig, eller jo det va kul att Amanda va med men inte kul lektion. Han som höll i det verkade typ rädd eller nått. Hahah stackaren! Men det går frammåt nu med körningen vilket är sjukt kul!


Det är en typ sån här jag susar runt i när jag kör på trafikskolan


Hos Mormor

Är just nu är jag hos mormor, körlektionen idag gick as bra!
Vid 4 ska jag och amanda på teori och jag kommer hem vid typ 6 - halv 7 eller nått. Vi hörs då!

RÅN PÅ WILLYS IGÅR!

Alltså seriöst, igår gick jag hem halv 8 från jobbet? Gissa vad som händer en halvtimma efter jag har åkt där ifrån? Jo det kommer in 2 st maskerade män och gör ett rån! Dom hade även såklart vapen med sig! Kan ni fatta eller? Om jag hade vart där, vem hade dom gått till? Jo mig, jag är yngst, jag är minst och jag ser klen ut? Och va van skulle jag ha gjort? Ehhhh, här varsågod ta pengarna. Nej men seriöst, jag har ingen aning. Gud fy fan vilken tur att jag inte va där! Får se hur det har gått med dom där uppe, så berättar jag mer om detta senare. Jag är helt tagen!


Puffa <3

Ja, vi gillar att puffas, hihih!


Rätt okej jobb ändå! Vissa har det bra (a...

mms_img65970 (MMS)

Rätt okej jobb ändå! Vissa har det bra (a) hihi


Jobb

Nu tar jag och pallrar mig bort till jobbet som ligger 3 minuter här ifrån med bil. Hoppas verkligen inte det kommer sur kärringar. Haaatar det, vill bara säga åt dom att dra åt helvete men tror inte chefen blir så glad då. Vill helt behålla jobbet faktiskt, vi hörs sen!


Sex snack på Kampenhof

Hinner att berätta nu medan en pannkaka ligger i stakpannan!

Alltså usch jag är äcklad! Förut när jag väntade på bussen vid kampenhof (våran buss station eller va man ska säga) så satt jag där för mig själv och lyssnade när fyllegubbarna pratade med varann och helt plötsligt så säger en utav dom såhär:

- Nu ska jag berätta en rolig sak för er som hände förra helgen. Min fru och hennes kompis satt i badkaret och så frågade jag om jag fick vara med och det fick jag, men det blev jätte trångt där med 3 st i ett badkar så vi gick till sovrummet. Och där ska ni höra, då sa min fru såhär att Lisa (hon andra som va där, kompisen) har inte fått nått på 5 veckor kan du hjälpa henne? Och jag svarade, jo men jag är ju ihop med dig? Och så svarade min fru såhär, ah men det gör inget så länge jag är med. Och då fick jag sätta på lisa där hur mycket jag ville! Det va helt fantastiskt!

Och alltså Fy fan, jag började kolla mig runt omkring och kolla om någon annan hade hört va han hade sagt men nej alla satt typ med headset. Skit jobbigt att ingen av kompisarna va där för fy fan va fult!

Hemma!

Man kan väl säga att detta har vart en riktigt slapp dag, kom hem precis. Men usch va mycket vi har att göra på svenskan hela tavlan va ju full med grejer!

Men hinner inte skriva mer just  nu, tänkte bara berätta att jag har kommit hem och att jag ska jobba 15-19.30 idag. Men jag uppdaterar strax.

Nu ska jag göra pannkakor till mig själv! :)

Tänkte faktiskt ta att bjuda på en till sommrig bild nu i det kalla äckel vädret!


Svenska lektion.

mms_img65969 (MMS)

Svenska lektion.


God Morgon

Nu är klockan 06.59 och jag har gjort mig iordning och är klar med allt, så nu kan jag slappa framför tvn i typ 20 minuter. Sen ska jag ut och pulsa runt i snön. Igår när vi skulle gå till bussen va det inte plogat så vi fick gå i 20 cm hög snö.

Känns lite onödigt att åka till skolan idag eftersom vi bara har en lektion (svenska B) men det är så schemat ser ut. Sen den 1 december tror jag vi skulle börja ha religion där. Men idag slutar vi iallafall 10.10, helt okej!

Och vill bara påminna om att jag fyller år om 23 dagar!


Först vill jag att det ska bli jul och allt det där, sen kan det fan bli sommar!


P&L Klart

Sådär nu va jag 1700 svenska kronor fattigare. Men det va det värt! Peace and Love 2011 bokat och klart, tog vi lunga campingen, njaaaaa skulle inte tro det. Ni vill inte veta vilka jag ska dit med, he he.

Jag har bara en sak att säga:

Awesoome!

Borlänge här kommer vi!

Skoolaaa!

Tänkte om ni ville veta hur läget är för tillfället nu när vi inte har hörts av på typ, öhm 10 veckor eller nått? Har faktiskt ingen aning.
Men jag har slutat från praktiken iallafall och har återvänt till min älskade skola. Jag vet ni tycker att jag är dum i huvudet som vill till skolan men när man har nästan alla dom närmaste vännerna runt om sig 5 dagar i veckan hela tiden så förstår ni? Det är som att vara utan sin lilla familj när det är lov/praktik. Vilket är hemskt.

Ni gör dagarna till en dans!


Peace and Love 2011

Yes, här har ni mig, jag är fullt levande även om bloggen har vart död! Okej inte helt död när jag gick in och kollade på statistiken så hade jag haft hela 1-2 läsare under tiden jag hade paus. Trogna jävlar!

Men nu vill jag bara berätta att ikväll bokar jag biljett till Peace and Love 2011, vi är ett litet gäng som ska dit och det lär bli helt awesooome! En vecka och lukta skit, inte ha batteri på mobilen, fett hår och bo i ett tält med as sköna människor? Vem kan inte villa uppleva det? Okej musiken är väl kanske inte den bästa men det finns säkert några grymma band med som jag gillar, men man hänger väl mest på campingen..  Jag är taggad!


RSS 2.0