Filmtips!

 

 

 

(Till en viss del är Recentionen hämtad från Tv4 men jag har skrivigt om den så den ska bli lättare att läsa )

 

Filmen börjar där flickan som lekte med elden slutade, en svårt skadad Lisbeth Salander förs till samma sjukhus som hennes pappa Zalachenko hamnar på.

 

Hennes biffiga bror är på fri fot medans Salander är under ständig bevakning på sjukhuset. Samtidigt planerar dom på Millennium sitt allra största nummer där dom tänker avslöja alla kopplingar mellan svensk underrättelsetjänst och folk i den undre världen.


Mikael Blomkvist jobbar också intensivt med att få fram all bakgrundfakta om Lisbeth för att försöka få henne fri vid den stundande rättegången där hon annars riskerar fängelse för mord.


Blomkvist blir kontaktad av en grupp inom polisen som vill ha hjälp med att komma åt den interna brottsligheten och han inser att detta kan hjälpa Lisbeth Salander om ingen hinner mörda henne på sjukhuset.



Jag är helt tagen av dom här tre filmerna, först ettan ''Män som hatar kvinnor''  och tvåan ''Flickan som lekte med elden'' och nu den här, ''Luftslottet som sprängdes'', enligt mig så är dom här filmerna dom bästa som gjorts i Sverige. Man blir helt fast! Ser man första måste man se andra och tredje. Helt suveränt! Och trean var verkligen mitt i prick, det brukar vara så att den första alltid är bäst sen blir det bara sämre och sämre, men jag tycker nog att trean är bäst, DEN MÅSTE JU BARA SES!

VERKLIGEN HELT OTROLIGT BRA FILMER!


Kommentarer

Den som kollar ska kommentera!

Ditt lilla namn:
Kommenterar du mycket?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg adress, måste ju kolla in din blogg med! :

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0