Dansen klar!

Jag säger bara YES, dansen är så jävla klar nu, den är inte lång och heller inte supergrym men den är klar! Fan va stolt jag är över oss, bara vi inte får g- eller ig nu orkar inte med två g- på en vecka tack!


Bild från Google


Fy fan!

Kom precis hem från jobbet och jag är skit trött, men fick sitta helt själv idag och det gick faktiskt överaskande bra tycker jag faktiskt, Ursula (huvudkassörskan) blev även imponerad av mig att jag inte var stressad eller så, kul!

Imorgon ska jag, Therese, Emelie och Jessica träna på dansen (på våran lediga dag...)

Skolan

Nu sitter jag och Jessica i skolan och vi har hyrt en super laptop! As snygg verkligen, eller inte...

Dansen skulle va klar idag men är den det? NEEJ! Men orka.

Nu ska jag hem och fira min lilla mamma som fyller 40 år idag, ska bli mys.



Ps. Jessica ska äta pizza idag. Ds

Jäklar vilken skillnad !

Var precis ute och tog lite kort i det fina vädret sen när jag kom in och skulle lägga in korten så såg jag att jag hade tagit ett kort på precis samma ställe som jag hade tagit i vintras. Helt sjukt va mycket snö det va då!

 


Vårdcentralen 07.30

Idag var jag en sväng på vårdcentralen för att ta min första spruta för gardasil, känns jäkligt bra måste jag säga!

När jag satt och väntade på att vårdcentralen skulle öppna så var det en jätte gullig tant där som började prata med mig, så vi satt och pratade i ca 10 minuter, faktiskt mycket trevligt. Hon berättade att hon precis blivigt pensionär och att hon är i den bästa fasen i livet. Haha, själv tycker jag att jag är i den bästa tiden i livet nu, men alla har ju olika åsikter. Men nu ska jag äta lite så hörs vi senare!

Jobb 16-19

Idag ska jag jobba från kl 16 till 19, på något konstigt sätt så känns det ändå lite kul. Ska vara i kassan och det är mycket roligare än att va på golvet som det heter när man plockar upp varor. Eftersom jag gjorde det hela förra sommaren är det kul med lite omväxling.

Har skrivit en liten fusk lapp till mig själv på dom vanligaste plu-nummren. Kan ju alltid va bra att ha när man är ny...?


Mina muffinsformar!

Här har ni mina nya fina muffinsformar som jag sa att jag skulle visa er + en ''jätte'' snygg bild på mig, men ni får se och njuta ändå!




Tja!

Hej idag har jag fan inget kul att skriva om, och det är inte ofta jag har det!

Detta ska jag ändra på i min blogg:
  • Uppdatera så ofta jag kan
  • Ha intressantare och roligare grejer att skriva om
  • Ha mer bilder i bloggen
Ja det va ju några punkter iallfall, have a nice day !

(bara för att jag är ledig tisdag onsdag och torsdag nu inte du! HA)

Kan inte sova

Alltså jag kan verkligen inte sova, vet inte va det är för fel på mig, men igår vaknade jag kl 8 idag kl 7 !
SERIÖST!

Ännu dåligare Jessica!

Okej, min kamera var urladdad sorry!
Bild får ni när den är laddad dårrååå!

Dåligt Jessica!

Jag skulle ha visat er det jag köpte på marknaden, tar kort på det nu med en gång kolla senare om ni vill se mina nya najsiga grejer!

Jobb från 06.00 till 15.00

Yes, idag har jag jobbat från kl 6 till kl 3.  Ja jävlar va jag har jobbat. Har vart i frukten, charken, Mejeriet och Kassan, och kassan är roligast helt klart, älskar kund kontakt, det är kul! Sålänge kunden inte är sur.

Men nu är jag hemma, och idag ska jag bara softa!

PEACE!

Bella & Tyra Show

Bara jag som tycker det ska bli jävligt intressant och se hur det kommer bli i bella & tyra show. Kisse och Blondinbella. Ja vi får se hur det går, undra om kissie kommer va så kaxig som hon säger att hon kommer va, hmmm!

Softar dagen!

Okej, jag har inte pallat blogga sedan jag kom hem min jag tror ni har överlevt utan att få hört om mitt ''superintressanta liv'' eller inte. Men iallafall, vet ni? såg en jätte läskig grej på marknaden, en tjej (Eller va det en kille?) som var helt lila/blå i ansiktet, måste vart någon sjukdom eller nått, Sjukt läskigt. Känner mig ändå rätt lyckligt lottad om man kollar på vissa andra som nu denna tjej/kille.

Vi friska glada får vara glada för det liv vi lever, (Jävlar va bra avslut! Duktigt Jessica.)

Visar grejerna jag köpte på marknaderna i morgon eller ikväll !

Just nu, på marknad .

dsc00087 (MMS)

Just nu, på marknad .


Träningen

Alltså, det kändes inte bra idag på träningen, jag orkade knappt någonting, kan bero på att jag gick upp kl 5 i morse?
Men jaja, alltså fattar ni hur mycket det regnade i Uddevalla eller? Och även här hemma med men i Uddevalla var det sjukt! Jag och Ellinor fick springa till bussen för att hinna med den, och 10 sekunder efter vi hade gått på så åkte den, snacka om tur!

Men nu är jag hemma iallfall och ska snart tappa upp ett skönt bad till mig!

Sitter på bussen hem från träningen nu och...

dsc00083 (MMS)

Sitter på bussen hem från träningen nu och fy fan va det regnar, helt sjukt! Och visst är elli skit söt på kortet? XD


Jobb igen

Jobbet ringde precis nu igen, och sa att jag hade gjort ett jättebra jobb idag och frågade om jag kunde jobba på fredag, och självklart kan jag det så nu blir det ett lång pass från 06,00 - 15,00.

Peengaaaaaar!

Godiiiis!

Nu va jag då hemma, det har faktiskt gått jätte bra idag och framför allt snabbt! Behövde inte vara i charken utan jag fick vara i mejeriet med Lena. Helt okej !

Som ni då vet redan så köpte jag lite godis efter jobbet och nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå och göra mig en smält ost macka, ni vet smör, ost på hönökaka i micron. Jävligt gott!

Jo jag tror jag gör det.

Jag måste ha världens bästa godis smak!


Jobbat färdigt för idag, nu ska jag bara i...

dsc00081 (MMS)

Jobbat färdigt för idag, nu ska jag bara in och köpa en fet godis påse sen ska jag hem :)


Ser ni, Ser ni, Ser ni?

Just precis, mobilbloggningen funkade supert!

Jävlar va jag ska uppdatera om dagarna nu! Wiiiiiie!

Jag testar min första mobilbloggning. Cool...

20100511001 (MMS)

Jag testar min första mobilbloggning. Coolt eller vad? Bilden är från när vi tränade på dansen idag :)


06-12

Det är tiden jag ska jobba imorgon på willys, jag är fan inte ett dugg taggad, och ska va i charken, DÖÖÖ!


Smink-dag hos Thereses Mamma

Idag har jag, Jessica, Emelie och Therese varit hos Thereses mamma och testat massa olika smink. Jätte bra smink var det måste jag säga, ska fråga therese vad smink sorten hette så kan jag visa er för jag hade inte med mig kameran.

Efter sminket så gick vi till Cactuz och åt en riktigt god sallad. Själv tog jag räksallad som är min favortit. Grymt gott är det!


Sen var det dags att gå upp och träna på våran fucking jävla dans (grease lightning som kan ta sig någon stans) vet inte ens om det går frammåt med den och den ska vara klar för uppvisning typ nästa fredag, men jag tror vi klarar detta!

Negerbollens Dag

Idag är det negerbollens dag, eller chokladbollar ni som säger så, men det här är min blogg och här säger vi Negerbollar.

Här ser ni mina fina negerbollar.


Sportlife

Idag efter skolan passade jag på att ta en timme på gymmet och det gick riktigt jävla bra faktiskt. Tränade ju själv idag eftersom jag måste vänta på Ellinor i en timme om vi ska gymma tillsammans. Och vänta på folk är inte min grej helt enkelt. Men det blev att träna benen som fan idag. Det känns jävligt skönt!

Beach 2010, här kommer jag !


Jessica Todaaay

 

Jag vet håret är fuckat men, vafan vem fan bryr sig?


Till Pontus

Senare så ska jag till Pontus, han kommer sen och hämtar mig, så räkna inte med någon grym uppdatering!
Pusssss

Blev ingen bio igår.

Nej som sagt det blev ingen bio igår, Det va ingen bio som verkade vara någon film av min smak. Så vi avstod. Men någon timmem senare så får jag ett sms från Emelie där hon frågar om jag vill hänga med och käka pizza. Men jag hade sagt till pappa som hade gjort jättegod mat att jag skulle vara hemma, så hade kännt mig dum om jag åkte lixom. Men men det blir fler chanser.

Läste precis att det var 17 dagar kvar på Jossans blogg.
Mitt sista sommarlov!



PLU-Lista

Eftersom jag ska jobba i kassan på willys i sommar har pappa fixat en plu-lista som jag kan ha och kolla på lite ibland, inte för att det kommer fastna speciellt mycket men det känns lite bättre om man kan några vanliga plu nummer som:

  • 4237 Bananer
  • 4666 Gul lök
  • 4088 Röd paprika
  • 4061 Isbergsallad
  • 4139 Äpplen Granny Smith
Har av någon konstig anledning lärt mig krav bananer med 94011 om ni ville veta.

Leopardmönster

Det spelar lixom ingen roll om det är på ett linne eller om det är strumpor eller leggins, Jag hatar det. Tycker verkligen inte det är snyggt! Visst nu säger jag kanske inte att folk ska sluta använda detta hemska mönster men seriöst kolla på det (Haha, förlåt Emelie för att jag skriver detta inlägget!). Det finns ju på hur många olika saker som helst, väska, skor, linne, leggins, jackor och självklart massa annat! Nu räcker det!


och förlåt till alla er som älskar leopard mönster, ni kommer över det här med.


Bio med tjejerna?

Ikväll blir det troligen bio med tjejerna (läs Emelie och Jessica). Ingen aning vilken film och så än, vi ska höras om det senare. Vet iallfall om det kommer bli nått kommer det bli kul!

Smörgåstårtan pappa vann från Lp dagen

 

Och jag är typ happy eller nått, för den va god , hahah


Lp Dagen

Idag har det varit Lp dagen, en dag där vi på Lp får bjuda in släkt och vänner till att komma att provsmaka massa olika grejer vi gör på programmet.

Det finns även en tipspromenad. Och gissa vilka tre som tog hem första andra och tredjepriset, Jo. Pontus (pojkvän) mamma och pappa, helt sjukt kul men jäääääääävligt pinsamt!

Men men, det var en trevlig dag iallfall!

Sommarjobb

Har varit på willys nu och fått mina tider för sommarjobbet. Har än så länge fått tider för 4 veckor. Men ska även dit och bli upplärd den 14 och 19 maj eftersom jag ska sitta i kassan. Kommer bli skit bra när jag väl lärt mig alla plu nummer.


Min pappas födelsedagstårta

 

Såhär såg min pappas födelsedagstårta ut som jag gjorde till honom (det är hans favorittårta)


Min skräppost mail.

Ser ut ungefär såhär, som troligtvis många andras också gör.


Okej, det där blev ju inte särskillt tydligt men om ni har lika grym syn som jag, kan ni läsa det!


Seriöst, hur får alla sånna här ''företag'' eller va det är tag på just mig?
Jo men ni kan väll skicka en fitnessdator och jag vill gärna förnya min garderob och ha en ny Ipad. Men hur mycket ska dom inte ha för att man ska få en Ipad, Det är ju inte precis så att dom skickar en Ipad till mig bara sådär.

(Föresten, alla företag där ute, jag vill gärna ha lite gratis produkter, det är bara att kontakta mig!)




Marabou

Har ni hört om den nya polka chokladkakan från Marabou, den är ju så värd att testa iallfall.

Även om inte ni kanske det verkar gott så gör jag det, HA.

Ja, bilden är tagen ifrån google och det råkade stå mediabanken på den, men ingen har dött av att dela med sig eller hur?



Världens godaste mat

Är....



Seriöst, den som har kommit på pannkakor är ett geni, jag lovar jag ska söka upp denna människa (okej, han är troligan död, men ni fattar vitsen ändå) Jag kan äta pannkakor varje dag om det skulle behövas!

Det helgrymma receptet jag använder (ja detta är ett recept för en person)
Skriv ner och spara!





Jag vet att jag skriver snyggast i välden ni behöver inte kommentera det.

Idé Torka

Jag har inga ideer till vad jag ska blogga om just nu, snälla hjälp mig.
Vad vill ni att jag ska skriva om?

RSS 2.0