Super Mario Bros, Wii

Nyss satt jag, pappa och Pontus (min bror) och spelade det nya Super Mario Bros till Wii. Det är verkligen helt sjukt att spela med min pappa och bror för vi sitter verkligen och skriker på varann!

Är det någon som failar så skriker någon utav oss ''MEN DITT JÄVLA SÄR'' eller '' VA FAN GÖR DU DIN JÄVLA IDIOT'' Sen skrattar allihop, haha, så sjuk familj jag har!


 Flickan som lekte med elden

I lördags såg jag filmen ''Flickan som lekte med elden'', tänkte berätta snabbt om den och vad jag tyckte.

Flickan som lekte med elden är andra delen av Stieg Larssons triologi om Mikael Blomkvist och Lisbeth Salander. Första delen heter ''Män som hatar kvinnor''.

För att se filmen måste du ha sett, män som hatar kvinnor annars kommer du inte förstå ett dugg.

Men iallafall, filmen handlar väldigt mycket om datahackern Lisbeth Salanders liv och hennes barndom, man får reda på att hon försökt ta livet av hennes pappa genom att slänga ett mjölkpaket bensin i bilen där hennes pappa satt och slängde in en tändsticka.

Lisbeth blir anklagad för ett trippel mord som kommer spegla sig tillbaka på hennes mörka förflutna. Hur kommer det gå? Kommer Mikael Blomkvist att ta reda på om det är Lisbeth som är en mördare, eller är det som hans teori säger,att  Lisbeth är oskyldig?

Filmen är från 15 år och är ca 2 timmar och 15 minuter lång,

Själv tycker jag att Män som hatar kvinnor är bättre om mer spännande, men Flickan som lekte med elden är jätte bra den med! Jag tycker det är jättebra att man får följa Lisbeth mer i denna filmen, eftersom det var massor om Mikael i den förra. Helt klart sevärd och jag ser verkligen fram emot att se den nya ''Luftslottet som sprändes'' på bio!

 


Taggad till tusen.

Imorgon är det första december och jag är så sjukt glad, och sjukt taggad.

Jag har laddat upp med två choklad kalendrar som jag ska öppna varje dag, fram til julafton, det är bara en sån tradition som jag har, jag måste ha det. Och imorgon är det ju start på julkalendern också, det får jag inte glömma! Det måste ju bara ses!

Jag älskar verkligen december, Det är så mysigt!
Och vill bara påminna om att i morgon är det bara 17 dagar kvar tills jag fyller år med, så sen är det bara ett jävla år kvar till mitt älskade 18, som jag har längtat efter så länge!

 
Bara några dagar kvar...

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott, det har jag iallafall gjort.

Nu är klockan halv åtta snart och jag skulle igentligen ha gått till bussen nu, men pappa är så snäll så han kör mig till skolan idag, det ska bli skönt, och då slipper håret förstöras när man går ute till bussen.

Jag hatar när man ska göra sig fin på morgonen, sen går man ut och så blåser det, och då är allt förstört.

Vill bara berätta att nu är det hmm, 5 dagar kvar till STOCKHOLM, ska dit med Amanda, Olle (Amanda), Amandas Mamma och Amandas Moster tror jag det va, så det blir en regäl shopping helg, åker på fredagen och kommer hem på söndagen. Fy fan va jag längtar!
Julstämning så det skriker om det!

Nu är det ju första advent, och i min familj så älskar vi julen, vi har nog mer än 300 tomtar som är placerade överallt i huset, och väldigt många i ''tomteskåpet'' som vi kallar det, ett skåp vi bara har öppet vid jul med massa tomtar i.

Nu är även julgardinerna upphängda och ljusstakarna fram tagna. Och ljusen i granen ute är framme.

Åh vad jag längtar till jul på riktigt nu alltså.

Men för att få ännu lite julstämning så ser jag på Julkalendern ''Albert och Herberts jul'' den är så mysig! Det är verkligen en sån julkalender jag vill att det ska va nu med, men dom är så dåliga nu för tiden, bättre förr..

Men jag rekomenderar verkligen att se på albert och herbert för att få en förstart på julen!

 

 


Vem är Jag?

Ja, men vem kan jag vara?
Det kan ju inte ni veta? Tänkte att ni skulle få svar på den frågan genom att berätta snabbt vem jag är.

Jag heter Jessica Andersson och bor i världens mest tråkiga jävla stad som heter vänersborg men bor i området Grunnebo som ligger mellan uddevalla och Vänersborg ( som ligger i Västra Götaland ).

Jag fyller snart 17 år, den 17 december, och jag går på Livsmedelsprogrammet i Uddevalla på Skolan agneberg. På programmet har vi ett bageri där vi är 2 dagar i veckan, och jag kommer att ta kort och visa er vad vi bakar! Det är allt från grova äckliga bröd till dom finaste tårtorna.

Ja, vad ska jag säga mer, mina intressen är väll att ta kort, träffa min underbara pojkvän Pontus, och självklart mina kompisar, shoppa, Baka, läsa bloggar, festa, och helt enkelt leva livet.

Undrar ni nu något mer så är det bara att fråga så ska jag berätta mer!

Så nu tar ni och kommenterar massa frågor (A)
Shopping på Överby

Idag så följde jag med mamma till Överby,

Det är så mysigt nu när dom har fått upp allt julpynt! Alla ljusslingor och julmusiken i högtalarna, jag gillar det!

Jag tycker det är jätte bra att shoppa med mamma, man hittar så mycket, tycker ni inte det?

Det va jätte mysigt, Vi sprang runt i affärer och avslutade med en fika på Espresso house.Foundation - L'oreal

 Jeans - Gina TricotNya Bloggen!

Hej på er allihop där ute!

Nu lovar jag att ni tänker, åh vafan ännu en jävla tråkig blogg som inte kommer någon stans.
Men så hoppas jag inte att det ska bli, jag ska försöka att göra det bästa jag kan för att få den här bloggen att bli så rolig som det går. Och om ni inte gillar det så kan jag inte göra så mycket om ni inte hjälper mig att säga vad som jag kan göra bättre. Så hjälp mig.

Men jag tänkte till en början skriva om det här:

  • Mitt vardagsliv
  • Kläder och Mode
  • Smink
  • Bakning, med hjälp av bilder från skolan.
  • Film tips
  • Prylar
Hoppas det verkar lite bra och att ni kommer kolla in bloggen ibland! Tack


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0